Nyheter

En god sommar…

Hoppas först och främst att ni alla har hälsan. Till det så klart att ni trots sedvanligt svenskt sommarväder också har en skön sommar. Passar så här i inledningen av juli på att komma med lite blandade nyheter och annan information med bäring på Chaîne. 
 Vive la Chaîne, skål och ha en fantastisk sommar!

Carl Wachtmeister
Bailli Délégué Sverige
Membre Conseils Administration et Magistral

Från våra proffs…

Från Villa Littorin i Falkenberg och Halland kommer ovan inbjudan. För mer information besök Villa Littorin på…
 Villa Littorin
PM & Vänners filosofi vilar på de tre hörnstenarna Skog, Äng & Sjö. Dessa ser vi också som fundamenten i det småländska landskapet.  Vi vill ge våra gäster några tips på sådant som tillsammans skapar den unika terroir som vi är så stolta över och som vi märkt attraherar våra nyfikna gäster särskilt i omgivningarna. Läs om våra tips längre ner i detta mail.


Vi följer självklart de riktlinjer som finns och har utökat våra redan befintliga rutiner kring hygien och hälsa. 
För mer information och bokning, vänligen kontakta vår reception på 0470-75 97 00 eller reservations@pmhotel.se

Glöm inte heller att boka bord i vår bistro eller vår bar som håller öppet hela sommaren!

Varmt välkomna att njuta av sommaren med vännerna på PM & Vänner Hotel!
 PM & Vänner Hotel
Ska ni ut och bila i sommar ? 

Händer det att ni äter längs vägen ? Då kan vi rekommendera att gästa JURESKOGS. Det är vårt proffs Johan Jureskogs nya satsning där de utmanar de stora hamburgerkedjorna. Restauranger finns i Stockholm, Lund, Mjölby och nu senast också i Värnamo. Fokus på bra kött av svenska mjölkkor och ett brett miljötänk. Till skillnad från konkurrenterna har JURESKOGS och utskänkningstillstånd. 
 JURESKOGS

Något till grillen i sommar ?

Passa på att handla svenskt kött till toppkvalitet av vännerna på Karlsfälts Gård utanför Ystad. Erbjudandet gäller hela sommaren. Mer information om gården och förstås köttet finns på gårdens hemsida.
Karlsfälts Gård

Beställa kött

Sommarläsning

För den som inte varit inne på Chaînes internationella Online News kan vi varmt rekommendera ett besök. Nytt  för dagen är en artikel om vår egen Göran Amnegård på Blaxsta utanför Flen. Artikel finns bland annat också om Jimmi Eriksson. Till dessa förstås också mängder med nyheter och porträtt från alla drygt 80 medlemsländer i Chaîne. 
 Chaîne Online News