Dalarna

Dalarna

I Baillage de Dalarna hämtar våra duktiga kockar inspiration från vår vackra natur. Svamp, bär och vilt från skogarna, fisk från våra sjöar och älvar. Här finns levande fäbodar där man kan få hem- kärnat smör och karaktärsfulla ostar. Småskalighet och närproducerat är ledorden för gastronomin i Dalarna.

Favorit på matbordet: Lågtempererad grissida från glada utegrisar, Liss-Ellas senap, rotfrukter från egen trädgård.


Bailli
Bernt Andersson
Telefon: 023 – 520 12
Mobil: 070 6429324
E-post: bernt02352012@telia.com

Vice-Chancelier-Argentier
Liv Bergman
Tel: 0248 – 121 06
E-post: livoerik@telia.com

Vice-Chargé de Mission
Roine Grönlund
Telefon: 023 – 258 38
Mobil: 070 344 14 40
E-post: gronlund.falun@gmail.com

Vice-Chargé de Mission
Kristina Kvarnbäck
Mobil: 070 3159872
E-post: kristina.kvarnback@telia.com

Vice-Echanson
Tomas Jansson
Mobil: 070 4243424