Närke – Bergslagen
Upplevelsen att i goda vänners lag avnjuta en gastronomisk smaksensation utöver det vanliga för oss samman. Här är Kajsa Wargs kokkonst en stor inspirationskälla. Bergslagsdelikatesser samsas med hjort från Hjortkvarn och ost från Gårdsmejeri Ostbiten i Vintrosa för att nämna några av läckerheterna. Med hjälp av Restauranghögskolan och Måltidens Hus i Grythyttan drivs viktiga matfrågor. Sällskapet anordnar årligen olika aktiviteter, medlemsmöten och många resor och restaurangbesök.
Favorit på matbordet: Gös och kräftor från Hjälmaren samt hjort.
Bailli
Ragnvald Sjökvist
Mobil: 070-326 26 90
E-post: ragnvald.sjokvist@gmail.com
Vice-Chargé de Presse
Maths Östlund
Mobil:
E-post: maths.ostlund@telia.com
Vice-Chancelier
Per-Erik Odler
Mobil: 070 569 54 54
E-post: per-erik.odler@comhem.se
Vice-Argentier
Leif Samuelsson
Mobil: 076 764 82 61
E-post: ritvaleif@gmail.com
Vice-Chargé de Gastronomique
Barbro Klaeson
Mobil:
E-post: barbro@klaeson.com
Vice-Echanson
Ann-Kristin Oskarsson
Mobil: 070 827 72 74
E-post: anki.tommy@gmail.com
Vice-Chargé de Mission
Vakant
Mobil:
E-post: