Närke – Bergslagen

Upplevelsen att i goda vänners lag avnjuta en gastronomisk smaksensation utöver det vanliga för oss samman. Här är Kajsa Wargs kokkonst en stor inspirationskälla. Bergslagsdelikatesser samsas med hjort från Hjortkvarn och ost från Gårdsmejeri Ostbiten i Vintrosa för att nämna några av läckerheterna. Med hjälp av Restauranghögskolan och Måltidens Hus i Grythyttan drivs viktiga matfrågor. Sällskapet anordnar årligen olika aktiviteter, medlemsmöten och många resor och restaurangbesök.

Favorit på matbordet: Gös och kräftor från Hjälmaren samt hjort.


Bailli
Ragnvald Sjökvist
Mobil: 070-326 26 90
E-post: ragnvald.sjokvist@gmail.com

Vice-Chargé de Presse
Per-Erik Odler
Mobil: 070-569 54 54
E-post: per-erik.odler@comhem.se

Vice-Argentier
Leif Samuelsson
Mobil: 076 764 82 61
E-post: ritvaleif@gmail.com

Vice-Chargé de Gastronomique
Ann-Kristin Oskarsson
Bostad: 019-12 15 20
Mobil: 070 827 72 74
E-post: anki.tommy@gmail.com

Vice-Chargé de Mission
Sven Nordström
Bostad: 019-23 28 11
Mobil: 070-526 19 00
E-post: sven232811@me.com

Vice-Echanson
Leif Samuelsson
Mobil: 076 764 82 61
E-post: ritvaleif@gmail.com