Gotland

På Gotland äts det alltid god mat, lagad med kärlek till kokkonsten och gästerna. Allra helst med lokala råvaror och i goda vänners lag. Matbordet baseras på lamm, kaip, sparris
och tryffel. Den goda måltiden är ett perfekt samspel mellan mat och dryck. Under året anordnar vi middagar, studiebesök, matlagningar och ett medlemsmöte.

Favorit på matbordet: Lamm i olika former med sparris på våren och tryffel på hösten.


Bailli

Håkan Nordenberger
Bostad:
Mobil: 076 – 881 60 00
E-post: hakan@nordenberger.com

Vice-Chancelier

Ulf Palmenfelt
Mobil: 070 – 724 19 55
E-post: ulf.palmenfelt@telia.com

Vice-Argentier

Marianne Nyström
Mobil: 070 – 339 59 86
E-post: olof.nystrom@brsintron.se

Vice-Conseiller Gastronomique

Kristina Valentin
Mobil: 070 – 542 08 15
E-post: kristina.valentin@kulinariskkonsult.se

Vice-Conseiller Culinaire

Henrik Westerlund
Mobil: 073 – 500 75 47
E-post: henrik@restauranrosengarden.se

Vice-Chargé de Presse

Göran Hellström
Mobil: 073 – 925 26 28
E-post: rotaprior@gmail.com

Vice-Chargé de Mission

Lars Magnus Lahne
Telefon: 0498 – 21 84 67
Mobil: 070 – 950 41 25
E-post: lahne@telia.com