Gotland
På Gotland äts det alltid god mat, lagad med kärlek till kokkonsten och gästerna. Allra helst med lokala råvaror och i goda vänners lag. Matbordet baseras på lamm, kaip, sparris
och tryffel. Den goda måltiden är ett perfekt samspel mellan mat och dryck. Under året anordnar vi middagar, studiebesök, matlagningar och ett medlemsmöte.
Favorit på matbordet: Lamm i olika former med sparris på våren och tryffel på hösten.
Bailli
Håkan Nordenberger
Bostad:
Mobil: 076 – 881 60 00
E-post: hakan@nordenberger.com
Vice-Chancelier
Ulf Palmenfelt
Mobil: 070 – 724 19 55
E-post: ulf.palmenfelt@telia.com
Vice-Argentier
Marianne Nyström
Mobil: 070 – 339 59 86
E-post: olof.nystrom@brsintron.se
Vice-Conseiller Gastronomique
Kristina Valentin
Mobil: 070 – 542 08 15
E-post: kristina.valentin@kulinariskkonsult.se
Vice-Conseiller Culinaire
Henrik Westerlund
Mobil: 073 – 500 75 47
E-post: henrik@restauranrosengarden.se
Vice-Chargé de Presse
Göran Hellström
Mobil: 073 – 925 26 28
E-post: rotaprior@gmail.com
Vice-Chargé de Mission
Lars Magnus Lahne
Telefon: 0498 – 21 84 67
Mobil: 070 – 950 41 25
E-post: lahne@telia.com