Halland

Halland har många engagerade matproducenter. Här hittar man allt från fisk och skaldjur till lyckliga grisar, hjort, nötkött och mejerivaror. Det är nära mellan råvara och den färdiga maträtten. I vårt program ingår bland annat besök hos lokala producenter varvat med gastronomiska höjdpunkter hos våra professionella medlemmar.

Favorit på matbordet: Halländsk lax och grönsaker


Bailli
Evert Grahn
Regional eller lokal ordförande.
Leder verksamheten tillsammans med sin styrelse.

Vice-Chancelier-Argentier
Alexander Örning
Baillins ställföreträdare. Ansvarar som regel för medlemsregistret
och att detta är uppdaterat. Protokollförare vid styrelsens möten.

Vice-Conseiller Culinaire
Daniel Pettersson
Styrelsens kontaktperson mot våra proffs

Vice-Conseiller Gastronomique    
Leili Lindwe
Den som ansvarar för planeringen av verksamheten och rapporterar till styrelsen. Själva genomförandet delas dock med fördel upp för att sprida på styrelsens åtaganden.

Vice-Chargé de Presse

Vice-Chargé de Mission

Vice-Echanson
Magnus Fritzell
Ansvarar för den lokala Mondiale, dryckesverksamheten inom OMGD.